Een nieuwe jas!

Feestweek Koudum is qua website in een nieuw jasje gestoken! Het werd tijd voor wat nieuws, want ook wij moeten mee gaan met de tijd zoals: een website die ook op je mobiel goed te bekijken is. Niet alleen de website heeft een nieuwe layout, de feestweek krant zal ook onder handen worden genomen en dit jaar verschijnen met een nieuw ontwerp.

Houd de site en Facebook in de gaten voor het actuele programma en informatie over de voorbereidingen. We doen ook dit jaar weer ons best  om een gevarieerd programma te bieden voor jong en oud. Op naar een fantastische feestweek!

0 comments on “Een nieuwe jas!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.