Heel Koudum bakt!

A.s zaterdag barst het feest dan eindelijk los! We beginnen zaterdagochtend bij de Finke om 11.00 uur. Iedereen is van harte welkom om eerst met ons én het hele dorp een bakje koffie, thee of limonade te drinken. Daar hoort natuurlijk ook wat lekkers bij!

Daarom een oproep voor alle bak liefhebbers! Voor deze feestelijke opening zijn we op zoek naar Koudumers die het leuk vinden om ‘iets lekkers’ te bakken/maken voor bij de koffie en thee.

De eerste ‘bakkers’ hebben zich al laten horen, maar zijn nog op zoek naar meer. Dus, vindt u het leuk om cake, taart of iets anders lekkers te maken? Dan zijn we op zoek naar u! Neem u iets mee, wilt u ons dan even een seintje geven? Dit kan via de e-mail: info@feestweekkoudum.nl of via één van de commissieleden!

 

0 comments on “Heel Koudum bakt!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.