It sil heve: Elfstedentocht in Koudum

Ja, it giet oan! De Elfstedentocht kan eindelijk eens doorgaan. A.s zondag mag iedereen meedoen met deze ‘skeeler Elfstedentocht’. De start is bij Eetcafé Spoorzicht, waarna de route vervolgd wordt via de Beukenlaan, it Heechhout, de Onderweg en de Symkewal om weer richting de finish te gaan. De ‘elf steden’ zijn verdeeld over de route, waarbij elke stad gestempeld moet worden.

Er zijn skeelers aanwezig, dus mocht je ze niet hebben dan kun je die gebruiken. Een helm is verplicht en eventuele hulpstukken, zoals been- en kniebeschermers zijn aanbevolen. Kleed je goed aan met bijvoorbeeld een UNOX muts, om het ‘Elfstedentocht gevoel’ te benadrukken. Een Elfstedentocht is natuurlijk geen succes zonder publiek. Wij hopen dat iedereen de deelnemers komt aanmoedigen. Vergeet u ook niet uw UNOX muts of andere Elfstedentocht attributen?

Iedereen (vanaf 8 jaar) mag mee doen en je wordt om 14.00 uur verwacht. Opgave is ter plekke en het kost helemaal niets. Na afloop krijgt iedere deelnemer een heerlijke kop snert. Het gaat om de fun, gezelligheid en uiteraard om een volle stempelkaart!  Om 17.00 uur barst het feest helemaal los bij Eetcafé Spoorzicht met ‘Grytz & Grize’. Komt allen!

0 comments on “It sil heve: Elfstedentocht in KoudumAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.