Nieuw in de feestweek: Beantsjes Got Talent!

Komende feestweek organiseert de feestcommissie voor alle jongens en meiden wat nieuws! Jullie zijn van de feestweek gewend dat er op de donderdagavond een Playbackshow is. Dit jaar organiseren we op 14 september ‘Beantsjes got talent’.

We zijn op zoek naar jouw talent!

Kun je goed zingen, playbacken, goochelen of tandenpoetsen met je tenen….? Geef je dan op om dit aan de rest van Koudum te laten zien. De jury gaat in een avondvullende show beoordelen wie de grootste talenten zijn. Je mag je individueel of met een groep opgeven. Heb je je al verheugd om te gaan playbacken, dit mag natuurlijk ook!

Denk alvast na over wat je wilt gaan doen. Op de basisscholen van Koudum worden in week 27 opgavebriefjes uitgedeeld. Wil je meedoen, woon je in Koudum en ga je hier niet naar school, stuur dan een mailtje naar info@feestweekkoudum.nl. We sturen je dan een opgavebriefje toe in de zelfde week als de briefjes op school worden uitgedeeld.

Wees snel met opgeven, want vol=vol! We hanteren een jongere en oudere categorie, voor beide categorieën is er evenveel plek. Meedoen kan t/m 12 jaar oud.

Voorjaarseditie op 21 mei

Toevallig wordt er op 21 mei ook al een ‘Beantsjes Got Talent’ georganiseerd. Dat vinden wij niet erg, dat is alleen maar leuk! Voor alle jongens en meiden een kans om alvast goed te oefenen voor op 14 september! Op naar twee geslaagde edities van ‘Beantsjes Got Talent’!

0 comments on “Nieuw in de feestweek: Beantsjes Got Talent!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *