Samen zorgen we voor een 54e geslaagde feestweek!

Het is alweer bijna half mei, dat betekent dat we over vier maanden alweer midden in de 54e feestweek zitten. We zijn druk bezig met alles weer tot in de puntjes te regelen en te organiseren. Daar hoort ook het werven van sponsors bij!

Zoals elk jaar gaan we weer voor een geslaagde feestweek. Dat doen we door een beetje van de organisatie te combineren met een beetje van onze sponsors! Met het ‘beetje van de organisatie’ zijn we hard mee aan de slag, maar het ‘beetje van de sponsors’ gaat nu van start! Binnenkort komen wij weer langs.

Lees alles op onze Sponsoring pagina over het ‘hoe en wat’ betreffende het sponsoren van de feestweek of over het zetten van een advertentie in de feestkrant!

We komen eraan!

 

0 comments on “Samen zorgen we voor een 54e geslaagde feestweek!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.