Publieksprijs buurtversiering!

De weergoden werken helaas absoluut niet mee. Het waait hard en het regent te vaak.. Helaas. En natuurlijk hadden we net dit jaar wat leuks verzonnen voor de buurtversiering.

In de Feestkrant vind je een puzzel welke gaat over de buurtversiering. Alle antwoorden zijn te vinden op de desbetreffende buurt. Wij kunnen heel goed begrijpen dat je nu niet heel Koudum door gaat lopen om deze puzzel te maken. Wellicht volgend jaar, als de zon wel weer lekker schijnt?

Maar! Naast deze leuke puzzel, en de gewone jury die de buurtversiering gaat beoordelen, hebben we nog een extra prijs! Namelijk: de buurtversiering publieksprijs! Iedereen mag stemmen! In de Feestkrant staat onder de puzzel een uitknipbonnetje, waar je de buurtnaam kan opschrijven van de buurt waar jij van vindt dat die de mooiste buurtversiering heeft! Nu lijkt het net of moet je ook de oplossing van de puzzel invullen, maar daar kijken we dit jaar wel over heen 😉

Lever vandaag nog je bonnetje in zodat we morgen een buurt kunnen blij maken met deze fantastische prijs! Wij hebben een leuke vlag ontworpen welke dan kan gaan pronken op de buurt! Doe nog snel mee! De melkbus staat bij de Klink.

0 comments on “Publieksprijs buurtversiering!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.