Nieuws van de commissie: samenwerking met ondernemersfonds

Inwoners en ondernemers van Koudum, wij hebben een belangrijk bericht voor jullie. Wellicht zijn jullie al op de hoogte gesteld door één van onze commissieleden, maar mocht dat nog niet zo zijn dan leggen we het hier nog even uit.

We hebben altijd geroepen: we organiseren een feestweek door en voor Koudumers. Natuurlijk ook wel voor mensen van buiten Koudum die geïnteresseerd zijn, maar het is toch de Koudumer feestweek. In de commissie zitten altijd Koudumers en ook financieel worden we altijd gesteund door de Koudumer ondernemers. Dat is mooi, dat is prettig en zeer waardevol.

Dit jaar is het een beetje veranderd, we krijgen namelijk een bedrag van het ondernemersfonds van Koudum. Er is een aanvraag gedaan en deze is gehonoreerd door het ondernemersfonds. Dit betekent dat we niet elke ondernemer meer hoeven te vragen of hij/zij ons wil steunen, maar dat je ons eigenlijk indirect steunt. Want in principe draagt bijna elke ondernemer bij aan het ondernemersfonds.

Wat verandert er dan wel? De commissieleden komen dus niet meer bij de ondernemers langs. Het kan zijn dat dit wel al is gedaan, maar dan komen we nogmaals terug om het retour te doen. In de feestkrant wordt daarnaast nog een speciale advertentie geplaatst over Koudum in het algemeen.

We zijn als feestcommissie blij en dankbaar met deze ontwikkeling. Mocht het zo zijn dat je niet bijdraagt aan het ondernemersfonds en toch ons wil steunen? Dan kan dat zeker. Hiervoor kun je contact opnemen met de voorzitter, zie onderstaand de gegevens.

We gaan uiteraard weer ons stinkende best doen om er een fantastische week van te maken. Mocht je nog vragen hebben over deze kwestie, schroom dan niet om contact op te nemen. Daar zijn we voor!

We zien jullie graag zaterdag 8 september!

Groetjes Feestcommissie 2018

Gegevens voorzitter:
Wiebe de Boer
0651276816

0 comments on “Nieuws van de commissie: samenwerking met ondernemersfondsAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.