Het mysterie rondom de feestkrant

De feestkrant, bijna iedereen zit er op te wachten. Wij ook, want we maken ‘m natuurlijk niet voor niets. Er zit veel voorbereiding in het maken van deze mooie krant en natuurlijk willen wij iedereen blij maken met het programma via deze krant. Helaas merken wij veel commotie rondom de krant.

Logisch ook, want wij zijn er ook niet blij mee dat niet iedereen de krant ontvangt. We zijn al een aantal jaren op zoek naar de goede manier om dit te verspreiden in Koudum en omgeving. Eerst zijn we de samenwerking aan gegaan met Spotta, het pakketje folders in plastic. Dit hebben we twee jaar gedaan, maar omdat velen het pakketje zo weggooien hebben we de keus gemaakt om de verspreiding dit jaar via de losse folders te doen.

Heb je dus een ‘Nee-sticker’ voor folders op jouw brievenbus, dan ontvang je de krant sowieso niet. Maar daarom hebben wij losse feestkranten bij Boekhandel Muizelaar liggen. Daar kun je zo een exemplaar meenemen.

Je zou de feestkrant bij de volgende folders moeten hebben ontvangen, we hebben er even een foto van genomen:

 

Het is heel verschillend wanneer (degenen die wél de folders hebben ontvangen) de feestkrant is rondgebracht. Het schijnt dat er te weinig bezorgers zijn waardoor niet iedereen folders krijgt. Hierin zijn we in overleg met de partij die gedrukt en verspreid heeft. Dit hebben wij helaas niet in de hand. Wisten we dit van te voren, waren we niet met deze partij in zee gegaan.

Wij kunnen alleen maar onze excuses hiervoor aanbieden. Je kan dus een exemplaar ophalen bij Muizelaar of vanaf morgen de feestkrant online bekijken. Dit zullen we nogmaals communiceren op de website en Facebook. Sorry, sorry, sorry! Wij hadden ook graag iedereen willen verblijden met een feestkrant.

2 comments on “Het mysterie rondom de feestkrantAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.