Dinsdag: fietstocht & bingo!

We zijn alweer aanbeland bij de dinsdag met de twee vaste onderwerpen: de fietstocht en de altijd weer volle bingo!

Rond kwart voor één verzamelden vele elektrische fietsen op het Friesland Plein, zelfs de feestcommissie was dit jaar vertegenwoordigd op een e-bike. Door fietswinkel van der Bij beschikbaar gesteld om even de fietstocht mee te fietsen. Fantastisch, wij willen al bijna niet meer op onze gewone fiets.

Sietze Talsma heeft dit jaar, samen met zijn vrouw, de tocht uitgezet. Hij ging voorop in de stoet en leidde ons via de Hindelooper hoek naar Workum, Nijhuizum en Gaastmeer. Hier hebben we heerlijk een kopje koffie gedronken met oranjekoek.

Na het gebakje en de groepsfoto stapten we weer op de fiets. Niet voor lang, want we kwamen alweer aan bij het pontje. Via it Heidenskip fietsten we weer richting Koudum. Op een klein buitje na, een heerlijke tocht gehad. Klik hier voor alle foto’s van de fietstocht.

Daarna stond weer de meest succesvolle avond op het programma, de bingo! Dit jaar hebben we maar liefst 250 boekjes verkocht. Een recordaantal! De zaal was dan ook erg knus, lekker warm en vooral heel stil. De spanning was om te snijden.

Na negen fantastische rondes was het tijd voor de superrrrrrrronde! De hoofdprijs van een ballonvaart van 2 personen viel wel in de smaak, want we verkochten maar liefst 283 superronde kaartjes. Ongekend, die hoeveelheid.

De hoofdprijs van de ballonvaart ging naar Simone Hoekstra. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

0 comments on “Dinsdag: fietstocht & bingo!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.