Woensdag: kindermiddag & volleybaltoernooi

Het is tijd voor de kindermiddag! Vorig jaar was het helaas niet zulk mooi weer waardoor de vossenjacht niet door kon gaan, dit jaar de herkansing! Dat is gelukt! Een geslaagde middag volgens de oranjevereniging, top! Vele kinderen aan het spelen met legoblokken en aan het kleuren in de sporthal en de oudere kinderen op jacht langs de vossen. Bekijk hier alle foto’s van de kindermiddag.

’s Avonds ging het altijd weer succesvolle volleybaltoernooi van start. Dit jaar duurde het iets langer dan normaal dat we vol zaten, maar het is weer gelukt. Met 18 teams was de sporthal weer een gezellige volle boel. Dit jaar verwelkomen we een nieuwe winnaar! Hoewel de ‘Pingpongers’ en de ‘Chickies’ regelmatig strijden om de titel hadden we dit jaar nieuwe ploegen die zeker kanshebber waren.

In de winnaarspoule zaten de ‘Goitelippen’, ‘Nee, denk het niet’ en toch ook wel de ‘Pingpongers’. Het felroze team ‘Nee, denk het niet’ zijn op het nippertje winnaar geworden! Gefeliciteerd!

Na de tijd zetten we het feestje voort in de kantine met gezellige muziek van Auke Boschma. Altijd weer gezellig! Bekijk hier alle foto’s van het volleybaltoernooi.

0 comments on “Woensdag: kindermiddag & volleybaltoernooiAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.