Donderdag: 65+ middag en Beantsje Got Talent

Donderdag is de dag dat zo’n 50 vijfenzestigplussers zich weer verheugen op een gezellige en leuke dag. Zij niet alleen, wij ook! Het is altijd weer een feestje op de boot.

Het is fantastisch weer, het zonnetje schijnt en bijna geen wolkjes te bekennen aan de lucht. Een licht fris windje, maar die zon maakt alles goed. Om half 1 zaten de eersten al op de Klifrak, welke rond 13.00 uur zal vertrekken. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden gaan we de Fluessen op. Er wordt koffie geschonken en oranjekoek geserveerd. Lekker smullen! We gaan richting Workum om daar naar de IJsboerderij te gaan. Hier meren we aan, krijgen we het verhaal achter Margje 24 te horen en kunnen we een ijsje krijgen. Even rondkijken op de boerderij is ook geen probleem.

We stappen weer op de boot richting Woudsend en Heeg. Als we daar aan komen is het tijd om de late lunch/vroeg diner te serveren. Heerlijke tomatensoep, sandwiches en natuurlijk het broodje kroket. Die mag niet missen. Rond zeven uur meren we weer aan bij de Galamadammen. Een top dag! Bekijk alle foto’s van de 65+ middag hier.

’s Avonds gaan we verder met de tweede editie van Beantsje Got Talent. Het liep niet storm met de opgaves, dus het was even afwachten hoe deze avond ging verlopen. Maar…. wij zijn positief verrast! Wat was het een geslaagde avond met vooral een super enthousiast publiek, geweldig!

Dit jaar mochten ook opa’s, oma’s, vaders en moeders meedoen met de kinderen in de act. Daarom hebben we de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de opa die meedeed! Super! De andere prijzen gingen naar:

Jongste groep 4-7 jaar

  1. Fimke Bakker en opa met Annie (musical) – live zingen
  2. Berend, Friso, Floortje, Dynke, Zyra, Kalthouma, Jeldou en Birk met Kinderen voor kinderen – playbacken
  3. Mirthe, Berber en Sanne met It Klimbeamlied – playbacken

Oudere groep 8-12 jaar

  1. Emma, Famke, Sterre en Geartje met Little Mix – playbacken
  2. Fenna Dijkstra met Sia – playbacken
  3. Iris Boersma met Femke Meines – live zingen

0 comments on “Donderdag: 65+ middag en Beantsje Got TalentAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.