NOTB 2019: Beestachtig mooi!

Het is 1 maart en dat betekent dat de eerste voorbereidingen van de feestweek van 2019 alweer even van start zijn. Zo zijn ook het bestuur van NOTB met de feestcommissie samengekomen. De datum is bekend en zoals elk jaar weer op de eerste zaterdag van de feestweek. Komend jaar staat deze avond in het teken van: “beestachtig mooi!”

De datum is bekend (zaterdag 7 september) en het thema is ook bekend, nu alleen nog muzikanten en zangers. Vanaf nu kun je je dus opgeven voor dit ware spektakel! Kun jij een instrument bespelen en/of kun je zingen? Geef je dan nu op voor NOTB, als individu of als groep!

Geef je als individu op:

Geef je door middel van dit formulier op om mee te doen met NOTB en laat ons weten welke instrumenten je bespeelt en of je ook kan zingen.

Geef je als groep op:

Geef je door middel van dit formulier op om mee te doen met NOTB. Je mag ook een suggestie opgeven wat je dan graag zou willen doen. De organisatie bekijkt of dit uiteindelijk ook echt gaat gebeuren.

Let op: het zijn twee verschillende formulieren. Klik dus op de juiste om je op te geven. Opgeven kan alleen via deze formulieren, niet meer via Facebook o.i.d. 

Mocht het opgeven via de formulieren problemen geven, bel dan met Pieter Hoekstra (06-17384416) of Geartsje de Boer (06-20231793). Zij helpen je graag uit de brand!

0 comments on “NOTB 2019: Beestachtig mooi!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.