Is dit het einde van NOTB? Nee toch!?

Eigenlijk is de inschrijving voor Night of the Beantsjes (NOTB) voor dit jaar alweer gesloten. Maar.. met deze opgave kan het helaas niet doorgaan. Wij willen jullie daarom nogmaals de kans geven om jullie op te geven. Dit kan op de site van Night of the Beantsjes. We verlengen de inschrijven tot en met 24 april.

Muzikanten, zangeres(sen), groepen die zin in een musicaal optreden hebben (playbacken mag ook!) meld jullie alsjeblieft aan. Night of the Beantsjes hoort bij de feestweek, dat vinden jullie toch ook? Schrijf je dan nu in!

Heb je vragen over het wel of niet meedoen? Wil je meer weten wat het precies inhoudt? Neem dan contact op met Pieter Hoekstra (06-17384416) of Geartsje de Boer (06-20231793) of laat hieronder een reactie achter, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

0 comments on “Is dit het einde van NOTB? Nee toch!?Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.