Feestweek 2019 komt er aan

Headerfoto: Fan Nienke

Nog een dikke maand en dan staan we alweer aan het begin van de Koudumer feestweek! De afgelopen maanden heeft de commissie weer zijn best gedaan om de populaire activiteiten te organiseren en nieuwe dingen te verzinnen. Kortom: het programma is klaar!

Nieuw in de feestweek: feestweek challenge

Een voorbeeld van een nieuwe activiteit, de feestweek challenge. Wat houdt dat dan precies in? Met een team maak je in de feestweek allerlei opdrachten die je toegewezen krijgt. Het kan zo zijn dat je elke dag (van vrijdag tot en met donderdag) wat tijd moet vrij maken met je team voor de opdracht. Wij dagen dus vriendengroepen, families, buurten, sportteams of kroegmaatjes uit om de feestweek tot een hoger niveau te brengen!

Nu al enthousiast? Meld je dan aan met je originele teamnaam, de naam van de teamcaptain en telefoonnummer + e-mailadres via de mail: info@feestweekkoudum.nl Of lees op onderstaande afbeelding alle informatie nogmaals:

Meld je alvast aan voor verschillende activiteiten!

Je kunt je ook alvast aanmelden voor het volleybaltoernooi, het tobbedansen en het golftoernooi. Klik op de link om bij het aanmeldformulier te komen en wees zeker van een plekje!

Optocht met 12 wagens!

We kunnen weer bekend maken dat de optocht doorgaat dit jaar! Maar liefst 12 bouwers gaan de uitdaging weer aan! We houden de thema’s nog even geheim, maar we kunnen wel vertellen dat het weer heel divers is! Op vrijdagochtend en zaterdagavond kunnen we dus weer genieten van een prachtige optocht met z’n allen! Komen jullie ook kijken?

Het gehele programma

Wat we nog meer organiseren? Bekijk hier alvast het gehele programma. Halverwege augustus zullen we de feestkrant weer verspreiden waarin alle activiteiten nogmaals uitgebreid worden behandeld.

Zijn er nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@feestweekkoudum.nl Tot zaterdag 7 september!

0 comments on “Feestweek 2019 komt er aanAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.