Nieuw: feestweek challenge!

We hebben wat nieuws bedacht, namelijk: de feestweek challenge. Wat houdt dat dan precies in? Met een team maak je in de feestweek allerlei opdrachten die je toegewezen krijgt. Het kan zo zijn dat je elke dag (van vrijdag tot en met donderdag) wat tijd moet vrij maken met je team voor de opdracht. Wij dagen dus vriendengroepen, families, buurten, sportteams of kroegmaatjes uit om de feestweek tot een hoger niveau te brengen!

Nu al enthousiast? Meld je dan aan met je originele teamnaam, de naam van de teamcaptain en telefoonnummer + e-mailadres via de mail: info@feestweekkoudum.nl Of lees op onderstaande afbeelding alle informatie nogmaals:

0 comments on “Nieuw: feestweek challenge!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.