Zaterdag 7 september: zonnig én nat! ;-)

’s Ochtends kwam het nog met bakken uit de hemel, maar gelukkig trokken de donkere wolken weg en maakten ze plaats voor de zon. Laat de feestweek maar beginnen! Tijdens de opening was het de bedoeling om de boel lekker te laten swingen en te springen. Met een fantastische springkussen mét glijbaan en de Koudumer Hofkesjongers is dat zeker gelukt!

Wiebe, onze voorzitter, deed nog een kort praatje en dan kon er maar weer verder gespeeld worden. Daarnaast hadden we voor iedereen koffie met wat lekkers, dat te danken is aan onze challenge deelnemers. Zij kregen de opdracht om een cake/taart af te leveren op het Centrium. Wat ons betreft een geslaagde opening!

De foto’s van de opening, gemaakt door Jan Droogsma, vind je hier!

’s Middags gingen we door naar ons nieuwe park. Daar waren de mannen voor het weekend al druk aan de slag geweest om een mooi parcours neer te zetten. Dat kon nu maar mooi getest worden! Rond de 60 kids stonden aan de startlijn om te rennen, klimmen en klauteren. Maar vooral om zo vies mogelijk te worden.

Onder netten door, over hooibalen, door de sloot of zigzaggend door autobanden. Volgens mij vond iedereen het fantastisch, want na het parcours wilden ze nog zo lang mogelijk in het water spelen. Dat kon ook, het was prachtig weer!

De foto’s van de obstaclerun, gemaakt door Jan Droogsma, vind je hier!

Voor de feestcommissie was het tijd om het park weer leeg te halen, maar ondertussen in de Klink werden de laatste puntjes nog op de i gezet voor de Night of the Beantsjes! Er werd een hele jungle gecreëerd in ons dorpshuis, want met het thema ‘Beestenboel’ moeten de dieren zich wel een beetje thuis voelen.

Door een groep artiesten uit Koudum en omstreken én de organisatie werd er weer een fantastische line-up neergezet. Het was weer super gezellig, een top avond wat ons betreft! Halverwege de nacht 😉 ging het lichtje uit. Op naar zondag!

De foto’s van NOTB volgen nog.

0 comments on “Zaterdag 7 september: zonnig én nat! ;-)Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.