Zondag 8 september: met de tobbe van de schans!

Doordat het vorig jaar zo’n succes was, vonden we het een goed idee om het Tobbedansen dit jaar weer te organiseren! Een groep vrijwilligers waren vanaf donderdagavond al druk in de weer om de schans weer op te bouwen, zodat ‘ie zondag weer gebruikt kan worden. Dat is goed gekomen, want hij stond er weer bij te shinen!

Om 14.30 uur starten we met de eerste deelnemers. Er waren 15 opgaves, maar helaas kwamen er twee niet opdagen. Gelukkig hadden we ook nog wat extra deelnemers, die dat eerder nog niet wisten. De challenge deelnemers kregen zaterdagavond een mailtje dat ze 2 deelnemers moesten aanleveren voor bij het Tobbedansen om weer punten te verdienen.

De winnaars van vorig jaar hadden één doel en dat was de titel verdedigen. Dat is gelukt en zelfs nog 2 seconden sneller! Hier de gehele uitslag:

Nr 1: Snel naar de bel | 4.21 sec.
Nr 2: Op naar de bel | 4.92 sec.
Nr 3. The Speed | 5.48 sec.
Nr 4. Posties, Rein Tjeerd | 7.44 sec.
Nr 5. Yara Bakker | 10.47

De top 5 is twee keer van de schans af geweest, waardoor ze een gemiddelde hebben gecreëerd. Hierdoor kan het zijn dat ze nu lager uitkomen dan de andere deelnemers die maar 1x van de schans zijn geweest.

Arjan Stokman | 7.33 sec.
No Fear | 7.46 sec.
Posties, Ulbe | 7.53 sec.
Kapitein Iglo | 7.70 sec.
Anna en Iris | 8.46 sec.
KBK | 11.05 sec.
Oostezijl | 26.38 sec.
Beroepsdrinkteam de Peanuts | 29,23 sec.

Challenge deelnemers:
1. Buurtboppers | 5.34 sec.
2. Voetbalchicks | 5.46 sec.
3. ’t Achterhus | 5.78 sec.
4. Pink Lady’s | 6.11 sec.
5. Benniewijs de Clowntjes | 7.48 sec.
6. Station de Zwarte Haan | 9.03 sec.
7. Lang om let | 11.52 sec.
8. ParfumDeo | 15.56 sec.

De weergoden waren weer lief voor ons, want jeetje…. het weer was weer fantastisch! De kade stond bomvol mensen en het was super gezellig. Na het Tobbedansen gingen we richting Spoorzicht waar de band Sunshine uit Leek speelde en de bakplaat aanstond. Wederom een top middag en avond! De foto’s volgen nog.

0 comments on “Zondag 8 september: met de tobbe van de schans!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.