Maandag 9 september: een dag vol puzzels

De maandag staat in het teken van bingo en puzzelritten! Na schooltijd starten we met de kinderbingo waar we de limonade en spekjes klaar hebben staan. De kids zijn niet te houden en willen graag beginnen. Toch wel opvallend dat vele kinderen zonder pen of stift naar de bingo komen ;-).

De prijzen vielen in de smaak, maar de spekjes en snoepjes misschien nog ietsje meer. Met een gezellige sfeer en gezonde spanning was de kinderbingo weer geslaagd! Na de tijd kregen alle kinderen nog een leuk cadeautje.

Na de kinderbingo kwamen de eerste deelnemers voor de autopuzzelrit al de klink binnenstappen. Een ‘traditie’ van voorgaande jaren. Hoe eerder je inschreef, hoe eerder je start. Tegenwoordig is er een open start, dus maakt het niet meer uit hoe laat je aanwezig bent. Toch kwamen ze al even buurten.

Om 18.00 uur begon de inschrijving en om 18.30 uur gingen de eerste auto’s weg. Met 74 auto’s werd er weer een file gevormd in Koudum. Altijd weer bijzonder. Na 1 uur en drie kwartier moest iedereen weer binnen zijn. Gelke Talsma en zijn ploeg gingen naar huis met de wisselbeker! Gefeliciteerd!

0 comments on “Maandag 9 september: een dag vol puzzelsAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.