Woensdag 11 september: kindermiddag & volleyballen

Op woensdag krijgen we hulp van de Oranjevereniging, zij organiseren een leuke kindermiddag met een activiteit voor de jonge kinderen (onderbouw) en de andere helft van de kids (bovenbouw). Dit jaar stond een zevenkamp op het programma en actieve en sportieve spelletjes in de sporthal. Een verslag volgt nog van de Oranjevereniging.

’s Avonds staat het volleybaltoernooi op het programma waar weer 18 teams strijden voor de titel. Team “Nee, denk ’t niet” werd vorig jaar 1e en ging dit jaar zijn titel verdedigen. Dat is gelukt, zij gingen wederom met de 1e prijs naar huis. Gefeliciteerd!

Ook de challenge deelnemers kwamen om het hoekje kijken bij het volleybaltoernooi. Zij kregen de opdracht om als ‘supporter’ te komen bij het toernooi. Ze hoefden geen bewijs te leveren, of te melden. Want een goede supporter valt wel op. Zo kwam er af en toe ineens weer een team aanzetten met lawaai of attributen. Het bracht veel leven in de brouwerij en iedereen was elke keer weer verrast! Zeer geslaagd!

Na het toernooi zette Auke Boschma de vrolijke deuntjes aan en werd het nog een gezellige boel in de kantine. Weer een geslaagde woensdag, op naar donderdag!

0 comments on “Woensdag 11 september: kindermiddag & volleyballenAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.